Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicații "Gh. Mârzescu"

Proiectul nostru este un proiect "KA201 - Parteneriate strategice pentru educația școlară". Numărul nostru de proiect este: 2018-1-TR-01-KA201-058720.

Scopul final al proiectului nostru este de a preveni părăsirea timpurie a școlii din cauza lipsei de încredere. În acest context, vor exista studii legate de lipsa de încredere în sine și prevenirea părăsirii timpurii a școlii, iar instituțiile specializate în domeniul lor au fost selectate ca parteneri. Acestea sunt următoarele. Meram Osman Gazi Middle School - Turcia Universitatea Selçuk Konya (secția de psihiatrie) - Turcia, Meram RAM – Turcia, Scuola Giacomo Sichirollo – Italia, Departamentul Regional de Educație Sliven – Bulgaria, Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicații "Gheorghe Marzesc" Iași – România, ITACA CENTRO DE FORMACION - Spania.

În cadrul proiectului, elevii vor juca un rol activ în proiect cu următoarele subproiecte:

a) Fiecare elev câte o floare;

b) Învățăm prin jocuri de strategie;

c) Creșterea încrederii în sine prin intermediul teatrului.

REZULTATE AȘTEPTATE

Ca urmare a muncii ce trebuie realizată în cadrul proiectului,  profesorii care vor fi incluși în proiect vor fi instruiți pedagogic cu privire la lipsa de încredere în sine și educația timpurie a școlii;

Lucrările din proiect vor fi publicate pe site-ul care urmează să fie activ pentru 5 ani.

Rezultatele proiectului vor fi diseminate la nivel  regional printr-o broșură care va fi publicată în fiecare țară.

Coordonator  proiect,

Maria Miron